Vad är klockan i Dominikanska republiken


Det är mitt i natten i Dominikanska republiken, lördagen den 18 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Dominikanska republiken

Den tidszon som Dominikanska republiken ligger i är AST (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Dominikanska republiken är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Dominikanska republiken

Här kan du se vad klockan är i Dominikanska republiken just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Dominikanska republiken.

Allmän fakta om Dominikanska republiken

I landet Dominikanska republiken bor det ungefär 11 000 000 invånare på en yta av ca. 48 671 km2, huvudstaden i Dominikanska republiken heter Santo Domingo. Landskoden för att ringa till någon i Dominikanska republiken från ett annat land är +1. I Dominikanska republiken är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Dominikanska republiken är dominikansk peso (DOP). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Dominikanska republiken är .do. Den 27 februari firar Dominikanska republiken sin årliga nationaldag.

Flaggan i Dominikanska republiken

Här intill kan ni se vilken flagga landet Dominikanska republiken har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇩🇴

Länkar för att läsa mer om Dominikanska republiken

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Den dominikanske republikk?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dominikanske Republik?

Dominikanska republiken på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Dominikanska republiken kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Dominikanska republiken. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Dominikanska republiken. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Dominikanska republiken.
   ››  Svensk Wikipediasida om Dominikanska republiken
   ››  Engelsk Wikipediasida om Dominikanska republiken

Karta över Dominikanska republiken

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Dominikanska republiken ligger.