Vad är klockan i Costa Rica


Det är lunchtid i Costa Rica, måndagen den 21 oktober 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Costa Rica

Den tidszon som Costa Rica ligger i är CST (UTC-6), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Costa Rica är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Costa Rica

Här kan du se vad klockan är i Costa Rica just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Costa Rica.

Allmän fakta om Costa Rica

I landet Costa Rica bor det ungefär 4 900 000 invånare på en yta av ca. 51 100 km2, huvudstaden i Costa Rica heter San José. Landskoden för att ringa till någon i Costa Rica från ett annat land är +506. I Costa Rica är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Costa Rica är costaricansk colón (CRC). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Costa Rica är .cr. Den 15 september firar Costa Rica sin årliga nationaldag.

Flaggan i Costa Rica

Här intill kan ni se vilken flagga landet Costa Rica har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇷

Länkar för att läsa mer om Costa Rica

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Costa Rica?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Costa Rica?

Costa Rica på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Costa Rica kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Costa Rica. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Costa Rica. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Costa Rica.
   ››  Svensk Wikipediasida om Costa Rica
   ››  Engelsk Wikipediasida om Costa Rica

Karta över Costa Rica

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Costa Rica ligger.