Vad är klockan i San José


Det är morgon i San José, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i San José

Den tidszon som San José ligger i är CST (UTC-6), och mellan den plats du befinner dig på just nu och San José i Costa Rica är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i San José

Här kan du se vad klockan är i San José i Costa Rica just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i San José.

Allmän fakta om San José

San José ligger i landet Costa Rica, och är faktiskt även huvudstad i Costa Rica. Det bor ungefär 350 000 invånare i San José, och till ytan är San José ca. 45 km2 (kvadratkilometer) stort. San José grundades runt år 1739. I Costa Rica är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Costa Rica är costaricansk colón (CRC). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Costa Rica är .cr. Den 15 september firar Costa Rica sin årliga nationaldag.

Flaggan i Costa Rica och San José

Här intill kan ni se vilken flagga landet Costa Rica har, och därmed även San José. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇷

Länkar för att läsa mer om San José

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i San José?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i San José?

San José på Wikipedia

Om du vill läsa mer om San José kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om San José. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om San José. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om San José.
   ››  Svensk Wikipediasida om San José
   ››  Engelsk Wikipediasida om San José

Karta över San José i Costa Rica

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Costa Rica som San José ligger.