Vad är klockan i Colombia


Det är lunchtid i Colombia, måndagen den 21 oktober 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Colombia

Den tidszon som Colombia ligger i är EST (UTC-5), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Colombia är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Colombia

Här kan du se vad klockan är i Colombia just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Colombia.

Allmän fakta om Colombia

I landet Colombia bor det ungefär 48 300 000 invånare på en yta av ca. 1 141 748 km2, huvudstaden i Colombia heter Bogotá. Landskoden för att ringa till någon i Colombia från ett annat land är +57. I Colombia är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Colombia är colombiansk peso (COP). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Colombia är .co. Den 20 juli firar Colombia sin årliga nationaldag.

Flaggan i Colombia

Här intill kan ni se vilken flagga landet Colombia har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇴

Länkar för att läsa mer om Colombia

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Colombiansk peso?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Colombia?

Colombia på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Colombia kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Colombia. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Colombia. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Colombia.
   ››  Svensk Wikipediasida om Colombia
   ››  Engelsk Wikipediasida om Colombia

Karta över Colombia

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Colombia ligger.