Vad är klockan i Venezuela


Det är mitt i natten i Venezuela, lördagen den 18 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Venezuela

Den tidszon som Venezuela ligger i är VST (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Venezuela är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Venezuela

Här kan du se vad klockan är i Venezuela just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Venezuela.

Allmän fakta om Venezuela

I landet Venezuela bor det ungefär 32 000 000 invånare på en yta av ca. 916 445 km2, huvudstaden i Venezuela heter Caracas. Landskoden för att ringa till någon i Venezuela från ett annat land är +58. I Venezuela är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Venezuela är bolivar (VEB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Venezuela är .ve. Den 5 juli firar Venezuela sin årliga nationaldag.

Flaggan i Venezuela

Här intill kan ni se vilken flagga landet Venezuela har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇻🇪

Länkar för att läsa mer om Venezuela

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Venezuela?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Venezuela?

Venezuela på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Venezuela kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Venezuela. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Venezuela. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Venezuela.
   ››  Svensk Wikipediasida om Venezuela
   ››  Engelsk Wikipediasida om Venezuela

Karta över Venezuela

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Venezuela ligger.