Vad är klockan? logotype

Vad är klockan på Hawaii


Det är mitt i natten på Hawaii, onsdagen den 19 februari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad på Hawaii

Den tidszon som Hawaii ligger i är Hawaii-Aleutian Standard Time (UTC-10), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Hawaii i USA är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum på Hawaii

Här kan du se vad klockan är på Hawaii i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick på Hawaii.

Allmän fakta om Hawaii

Hawaii ligger i landet USA. Det bor ungefär 1 450 000 invånare på Hawaii, och till ytan är Hawaii ca. 28 km2 (kvadratkilometer) stort. I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är amerikansk dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Ringa till någon på Hawaii

För att ringa till Hawaii från ett annat land slår du först landskoden för USA som är +1, följt av riktnumret till Hawaii som är 808, sedan slår du det nummer som du vill ringa till på Hawaii.

Soluppgång och solnedgång i Hawaii

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Hawaii både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Hawaii.

Soluppgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 06:48:36
Zenit idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 12:36:05
Solnedgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 18:23:35
Soluppgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 06:47:57
Zenit imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 12:35:59
Solnedgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 18:24:01

Flaggan i USA och Hawaii

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även Hawaii. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Inför resan till Hawaii

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Hawaii finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan amerikansk dollar (USD) som används på Hawaii står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns amerikansk dollar valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och amerikansk dollar (USD).

Länkar för att läsa mer om Hawaii

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka på Hawaii?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Hawaii?

Hawaii på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Hawaii kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Hawaii. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Hawaii. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Hawaii.
   ››  Svensk Wikipediasida om Hawaii
   ››  Engelsk Wikipediasida om Hawaii

Karta över Hawaii i USA

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i USA som Hawaii ligger.