Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Colorado


Det är morgon i Colorado, onsdagen den 19 februari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Colorado

Den tidszon som Colorado ligger i är Mountain Standard Time (UTC-7), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Colorado i USA är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Colorado

Här kan du se vad klockan är i Colorado i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Colorado.

Allmän fakta om Colorado

Colorado ligger i landet USA. Det bor ungefär 5 600 000 invånare i Colorado, och till ytan är Colorado ca. 269 837 km2 (kvadratkilometer) stort. Colorado grundades den 1 augusti 1876 (blev en del av unionen). I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är amerikansk dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Soluppgång och solnedgång i Colorado

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Colorado både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Colorado.

Soluppgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 06:49:37
Zenit idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 12:16:54
Solnedgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 17:44:11
Soluppgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 06:48:17
Zenit imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 12:16:48
Solnedgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 17:45:19

Flaggan i USA och Colorado

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även Colorado. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Inför resan till Colorado

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Colorado finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan amerikansk dollar (USD) som används i Colorado står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns amerikansk dollar valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och amerikansk dollar (USD).

Länkar för att läsa mer om Colorado

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Colorado?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Colorado?

Colorado på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Colorado kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Colorado. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Colorado. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Colorado.
   ››  Svensk Wikipediasida om Colorado
   ››  Engelsk Wikipediasida om Colorado

Karta över Colorado i USA

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i USA som Colorado ligger.