Vad är klockan?/Ulan Bator

Vad är klockan i Ulan Bator (Mongoliet) just nu?


Det är eftermiddag i Ulan Bator, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Ulan Bator

Här ovanför kan du se vad klockan är i Ulan Bator i Mongoliet just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Ulan Bator.

Allmän fakta om Ulan Bator

Ulan Bator ligger i landet Mongoliet, och är faktiskt även huvudstad i Mongoliet. Det bor ungefär 1 372 000 invånare i Ulan Bator, och till ytan är Ulan Bator ca. 4 704 km2 (kvadratkilometer) stort. Ulan Bator grundades 1639. I Mongoliet är det officiella språket mongoliska, och den officiella valutan i Mongoliet är tögrög tugrik (MNT). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Mongoliet är .mn. Den 11 juli firar Mongoliet sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Ulan Bator

För att ringa till Ulan Bator från ett annat land slår du först landskoden för Mongoliet som är +976, följt av riktnumret till Ulan Bator som är 11, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Ulan Bator.

Flaggan i Mongoliet och Ulan Bator

Här intill kan ni se vilken flagga landet Mongoliet har, och därmed även Ulan Bator. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇲🇳

Länkar för att läsa mer om Ulan Bator

Reseguide till Ulan Bator

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Ulan Bator. Har du en sajt om Ulan Bator och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Ulan Bator på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Ulan Bator kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Ulan Bator. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Ulan Bator. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Ulan Bator.
   ››  Svensk Wikipediasida om Ulan Bator
   ››  Engelsk Wikipediasida om Ulan Bator

Karta över Ulan Bator i Mongoliet

Här nedan kan hittar du en karta över Ulan Bator i Mongoliet som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Ulan Bator.