Vad är klockan i Antalya


Det är lunchtid i Antalya, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Antalya

Den tidszon som Antalya ligger i är FET (UTC+3), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Antalya i Turkiet är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Antalya

Här kan du se vad klockan är i Antalya i Turkiet just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Antalya.

Allmän fakta om Antalya

Antalya ligger i landet Turkiet. Det bor ungefär 1 200 000 invånare i Antalya, och till ytan är Antalya ca. 1 417 km2 (kvadratkilometer) stort. I Turkiet är det officiella språket turkiska, och den officiella valutan i Turkiet är turkisk lira (TL). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Turkiet är .tr. Den 29 oktober firar Turkiet sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Antalya

För att ringa till Antalya från ett annat land slår du först landskoden för Turkiet som är +90, följt av riktnumret till Antalya som är 242, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Antalya.

Flaggan i Turkiet och Antalya

Här intill kan ni se vilken flagga landet Turkiet har, och därmed även Antalya. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇷

Länkar för att läsa mer om Antalya

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Antalya?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Antalya?

Antalya på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Antalya kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Antalya. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Antalya. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Antalya.
   ››  Svensk Wikipediasida om Antalya
   ››  Engelsk Wikipediasida om Antalya

Karta över Antalya i Turkiet

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Turkiet som Antalya ligger.