Vad är klockan i Sousse


Det är lunchtid i Sousse, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Sousse

Den tidszon som Sousse ligger i är CET (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Sousse i Tunisien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Sousse

Här kan du se vad klockan är i Sousse i Tunisien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Sousse.

Allmän fakta om Sousse

Sousse ligger i landet Tunisien. Det bor ungefär 280 000 invånare i Sousse, och till ytan är Sousse ca. 0,5 km2 (kvadratkilometer) stort. I Tunisien är det officiella språket arabiska, och den officiella valutan i Tunisien är tunisisk dinar (TND). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Tunisien är .tn. Den 20 mars firar Tunisien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Sousse

För att ringa till Sousse från ett annat land slår du först landskoden för Tunisien som är +216, följt av riktnumret till Sousse som är 3, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Sousse.

Flaggan i Tunisien och Sousse

Här intill kan ni se vilken flagga landet Tunisien har, och därmed även Sousse. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇳

Länkar för att läsa mer om Sousse

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Sousse?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sousse?

Sousse på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Sousse kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Sousse. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Sousse. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Sousse.
   ››  Svensk Wikipediasida om Sousse
   ››  Engelsk Wikipediasida om Sousse

Karta över Sousse i Tunisien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Tunisien som Sousse ligger.