Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Trinidad och Tobago


Det är förmiddag i Trinidad och Tobago, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Trinidad och Tobago

Den tidszon som Trinidad och Tobago ligger i är Atlantic Standard Time (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Trinidad och Tobago är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Trinidad och Tobago

Här kan du se vad klockan är i Trinidad och Tobago just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Trinidad och Tobago.

Allmän fakta om Trinidad och Tobago

I landet Trinidad och Tobago bor det ungefär 1 500 000 invånare på en yta av ca. 5 131 km2. Landskoden för att ringa till någon i Trinidad och Tobago från ett annat land är +1. I Trinidad och Tobago är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Trinidad och Tobago är trinidaddollar (TTD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Trinidad och Tobago är .tt. Den 31 augusti firar Trinidad och Tobago sin årliga nationaldag.

Flaggan i Trinidad och Tobago

Här intill kan ni se vilken flagga landet Trinidad och Tobago har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇹

Eluttag och reseadapter i Trinidad och Tobago

Innan man ger sig ut på en resa till Trinidad och Tobago kan det vara bra att ta reda på vilken typ av eluttag som används i landet, samt vilken spänning och frekvens elnätet använder. Man behöver göra detta för att avgöra om ens elektriska utrustning går att använda i landet. Om den inte går att använda måste man skaffa någon typ av reseadapter. De typer av eluttag som används i Trinidad och Tobago är Typ A, och elnätet har spänningen 100-125 V och frekvensen 50/60 Hz. Detta innebär att du kommer att behöva en reseadapter för att kunna använda dina svenska elektriska apparater i Trinidad och Tobago. Läs mer här om reseadapter Trinidad och Tobago.

Länkar för att läsa mer om Trinidad och Tobago

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Trinidad og Tobago?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Trinidad og Tobago?

Trinidad och Tobago på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Trinidad och Tobago kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Trinidad och Tobago. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Trinidad och Tobago. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Trinidad och Tobago.
   ››  Svensk Wikipediasida om Trinidad och Tobago
   ››  Engelsk Wikipediasida om Trinidad och Tobago

Trinidad och Tobago på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Trinidad och Tobago ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.