Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Phuket


Det är kväll i Phuket, onsdagen den 19 februari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Phuket

Den tidszon som Phuket ligger i är Indochina Time (UTC+7), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Phuket i Thailand är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Phuket

Här kan du se vad klockan är i Phuket i Thailand just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Phuket.

Allmän fakta om Phuket

Phuket ligger i Södra Regionen i landet Thailand. Det bor ungefär 390 000 invånare i Phuket, och till ytan är Phuket ca. 576 km2 (kvadratkilometer) stort. I Thailand är det officiella språket thailändska, och den officiella valutan i Thailand är baht (THB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Thailand är .th. Den 28 juli firar Thailand sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Phuket

För att ringa till Phuket från ett annat land slår du först landskoden för Thailand som är +66, följt av riktnumret till Phuket som är 076, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Phuket.

Soluppgång och solnedgång i Phuket

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Phuket både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Phuket.

Soluppgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 06:43:21
Zenit idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 12:40:29
Solnedgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 18:37:36
Soluppgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 06:43:03
Zenit imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 12:40:23
Solnedgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 18:37:42

Flaggan i Thailand och Phuket

Här intill kan ni se vilken flagga landet Thailand har, och därmed även Phuket. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇭

Inför resan till Phuket

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Phuket finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan thailändsk baht (THB) som används i Phuket står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns thailändsk baht valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och thailändsk baht (THB).

Länkar för att läsa mer om Phuket

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Phuket?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Phuket?

Phuket på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Phuket kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Phuket. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Phuket. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Phuket.
   ››  Svensk Wikipediasida om Phuket
   ››  Engelsk Wikipediasida om Phuket

Karta över Phuket i Thailand

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Thailand som Phuket ligger.