Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Krabi


Det är förmiddag i Krabi, måndagen den 20 september 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidsskillnad och tidszon i Krabi

Den tidszon som Krabi ligger i är Indochina Time (UTC+7), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Krabi i Thailand är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Krabi

Här kan du se vad klockan är i Krabi i Thailand just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Krabi.

Allmän fakta om Krabi

Krabi ligger i landet Thailand. Det bor ungefär 460 000 invånare i Krabi, och till ytan är Krabi ca. 4 709 km2 (kvadratkilometer) stort. I Thailand är det officiella språket thailändska, och den officiella valutan i Thailand är baht (THB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Thailand är .th. Den 28 juli firar Thailand sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Krabi

För att ringa till Krabi från ett annat land slår du först landskoden för Thailand som är +66, följt av riktnumret till Krabi som är 075, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Krabi.

Soluppgång och solnedgång i Krabi

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Krabi både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Krabi.

Soluppgång idag
måndagen den 20 september 2021
kl. 06:13:46
Zenit idag
måndagen den 20 september 2021
kl. 12:17:46
Solnedgång idag
måndagen den 20 september 2021
kl. 18:21:45
Soluppgång imorgon
tisdagen den 21 september 2021
kl. 06:13:38
Zenit imorgon
tisdagen den 21 september 2021
kl. 12:17:24
Solnedgång imorgon
tisdagen den 21 september 2021
kl. 18:21:11

Flaggan i Thailand och Krabi

Här intill kan ni se vilken flagga landet Thailand har, och därmed även Krabi. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇭

Inför resan till Krabi

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Krabi finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan thailändsk baht (THB) som används i Krabi står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. Här kan ni hitta thailändsk baht valutakurs, med dagsaktuell valuta kurs och en smidig omvandlare mellan svenska kronor och thailändsk baht.

Eluttag och reseadapter i Krabi i Thailand

Innan man ger sig ut på en resa till Krabi i Thailand kan det vara bra att ta reda på vilken typ av eluttag som används i Thailand, samt vilken spänning och frekvens elnätet använder. Man behöver göra detta för att avgöra om ens elektriska utrustning går att använda i Krabi. Eller faktiskt hela Thailand för den delen. Om den inte går att använda måste man skaffa någon typ av reseadapter. De typer av eluttag som används i Thailand är Typ O, Typ F, Typ C, Typ B, Typ A, och elnätet har spänningen 230 V och frekvensen 50 Hz. Detta innebär att du kanske behöver en reseadapter för att kunna använda dina svenska elektriska apparater i Thailand. Läs mer här om reseadapter Thailand.

Länkar för att läsa mer om Krabi

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Krabi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Krabi?

Krabi på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Krabi kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Krabi. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Krabi. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Krabi.
   ››  Svensk Wikipediasida om Krabi
   ››  Engelsk Wikipediasida om Krabi

Krabi i Thailand på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Thailand som Krabi ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.