Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna


Det är förmiddag i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna

Den tidszon som Sydgeorgien och Sydsandwichöarna ligger i är UTC-2, och mellan den plats du befinner dig på just nu och Sydgeorgien och Sydsandwichöarna är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna

Här kan du se vad klockan är i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna.

Allmän fakta om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna

I landet Sydgeorgien och Sydsandwichöarna bor det ungefär 30 invånare på en yta av ca. 3 903 km2. Landskoden för att ringa till någon i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna från ett annat land är +500. I Sydgeorgien och Sydsandwichöarna är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna är falklandspund (FKP). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna är .gs.

Flaggan i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna

Här intill kan ni se vilken flagga landet Sydgeorgien och Sydsandwichöarna har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇬🇸

Länkar för att läsa mer om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyane?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i South Georgia og South Sandwich Islands?

Sydgeorgien och Sydsandwichöarna på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna.
   ››  Svensk Wikipediasida om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
   ››  Engelsk Wikipediasida om Sydgeorgien och Sydsandwichöarna

Sydgeorgien och Sydsandwichöarna på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Sydgeorgien och Sydsandwichöarna ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.