Vad är klockan? logotype
Vad är klockan?/Spanien/Las Palmas de Gran Canaria

Vad är klockan på Las Palmas de Gran Canaria


Det är morgon på Las Palmas de Gran Canaria, söndagen den 17 oktober 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidsskillnad och tidszon på Las Palmas de Gran Canaria

Den tidszon som Las Palmas de Gran Canaria ligger i är Western European Time (UTC+0), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Las Palmas de Gran Canaria i Spanien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum på Las Palmas de Gran Canaria

Här kan du se vad klockan är på Las Palmas de Gran Canaria i Spanien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick på Las Palmas de Gran Canaria.

Allmän fakta om Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria ligger i landet Spanien. Det bor ungefär 400 000 invånare på Las Palmas de Gran Canaria, och till ytan är Las Palmas de Gran Canaria ca. 100,55 km2 (kvadratkilometer) stort. I Spanien är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Spanien är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Spanien är .es. Den 12 oktober firar Spanien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon på Las Palmas de Gran Canaria

För att ringa till Las Palmas de Gran Canaria från ett annat land slår du först landskoden för Spanien som är +34, följt av riktnumret till Las Palmas de Gran Canaria som är 928, sedan slår du det nummer som du vill ringa till på Las Palmas de Gran Canaria.

Soluppgång och solnedgång i Las Palmas de Gran Canaria

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Las Palmas de Gran Canaria både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Las Palmas de Gran Canaria.

Soluppgång idag
söndagen den 17 oktober 2021
kl. 08:04:02
Zenit idag
söndagen den 17 oktober 2021
kl. 13:47:39
Solnedgång idag
söndagen den 17 oktober 2021
kl. 19:31:16
Soluppgång imorgon
måndagen den 18 oktober 2021
kl. 08:04:38
Zenit imorgon
måndagen den 18 oktober 2021
kl. 13:47:28
Solnedgång imorgon
måndagen den 18 oktober 2021
kl. 19:30:17

Flaggan i Spanien och Las Palmas de Gran Canaria

Här intill kan ni se vilken flagga landet Spanien har, och därmed även Las Palmas de Gran Canaria. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇪🇸

Inför resan till Las Palmas de Gran Canaria

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Las Palmas de Gran Canaria finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används på Las Palmas de Gran Canaria står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. Här kan ni hitta euro valutakurs, med dagsaktuell valuta kurs och en smidig omvandlare mellan svenska kronor och euro.

Eluttag och reseadapter i Las Palmas de Gran Canaria i Spanien

Innan man ger sig ut på en resa till Las Palmas de Gran Canaria i Spanien kan det vara bra att ta reda på vilken typ av eluttag som används i Spanien, samt vilken spänning och frekvens elnätet använder. Man behöver göra detta för att avgöra om ens elektriska utrustning går att använda i Las Palmas de Gran Canaria. Eller faktiskt hela Spanien för den delen. Om den inte går att använda måste man skaffa någon typ av reseadapter. De typer av eluttag som används i Spanien är Typ F, och elnätet har spänningen 220 V och frekvensen 60 Hz. Detta innebär att du troligtvis inte behöver någon reseadapter för att kunna använda dina svenska elektriska apparater i Spanien.

Länkar för att läsa mer om Las Palmas de Gran Canaria

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka på Las Palmas de Gran Canaria?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Las Palmas de Gran Canaria?

Las Palmas de Gran Canaria på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Las Palmas de Gran Canaria kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Las Palmas de Gran Canaria. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Las Palmas de Gran Canaria. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Las Palmas de Gran Canaria.
   ››  Svensk Wikipediasida om Las Palmas de Gran Canaria
   ››  Engelsk Wikipediasida om Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria i Spanien på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Spanien som Las Palmas de Gran Canaria ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.