Vad är klockan i Sousse (Tunisien) just nu?


Det är förmiddag i Sousse, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Sousse

Här ovanför kan du se vad klockan är i Sousse i Tunisien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Sousse.

Allmän fakta om Sousse

Sousse ligger i landet Tunisien. Det bor ungefär 280 000 invånare i Sousse, och till ytan är Sousse ca. 0,5 km2 (kvadratkilometer) stort. I Tunisien är det officiella språket , och den officiella valutan i Tunisien är dinar (TND). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Tunisien är .. Den 20 mars firar Tunisien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Sousse

För att ringa till Sousse från ett annat land slår du först landskoden för Tunisien som är +216, följt av riktnumret till Sousse som är 3, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Sousse.

Flaggan i Tunisien och Sousse

Här intill kan ni se vilken flagga landet Tunisien har, och därmed även Sousse. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇳

Länkar för att läsa mer om Sousse

Reseguide till Sousse

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Sousse. Har du en sajt om Sousse och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Sousse på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Sousse kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Sousse. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Sousse. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Sousse.
   ››  Svensk Wikipediasida om Sousse
   ››  Engelsk Wikipediasida om Sousse

Karta över Sousse i Tunisien

Här nedan kan hittar du en karta över Sousse i Tunisien som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Sousse.