Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Sint Maarten


Det är morgon i Sint Maarten, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Sint Maarten

Den tidszon som Sint Maarten ligger i är Atlantic Standard Time (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Sint Maarten är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Sint Maarten

Här kan du se vad klockan är i Sint Maarten just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Sint Maarten.

Allmän fakta om Sint Maarten

I landet Sint Maarten bor det ungefär 42 000 invånare på en yta av ca. 34 km2. Landskoden för att ringa till någon i Sint Maarten från ett annat land är +1-721. I Sint Maarten är det officiella språket nederländska och engelska, och den officiella valutan i Sint Maarten är antiller gulden (ANG). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Sint Maarten är .sx. Den 11 november firar Sint Maarten sin årliga nationaldag.

Flaggan i Sint Maarten

Här intill kan ni se vilken flagga landet Sint Maarten har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇸🇽

Länkar för att läsa mer om Sint Maarten

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Sint Maarten?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sint Maarten?

Sint Maarten på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Sint Maarten kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Sint Maarten. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Sint Maarten. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Sint Maarten.
   ››  Svensk Wikipediasida om Sint Maarten
   ››  Engelsk Wikipediasida om Sint Maarten

Sint Maarten på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Sint Maarten ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.