Vad är klockan?/San Diego

Vad är klockan i San Diego, USA


Det är mitt i natten i San Diego, onsdagen den 24 juli 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i San Diego, USA

Den tidszon som San Diego ligger i är PST (UTC-8), och mellan den plats du befinner dig på just nu och San Diego i USA är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i San Diego

Här kan du se vad klockan är i San Diego i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i San Diego.

Allmän fakta om San Diego

San Diego ligger i delstaten Kalifornien i landet USA. Det bor ungefär 1 400 000 invånare i San Diego, och till ytan är San Diego ca. 965 km2 (kvadratkilometer) stort. San Diego grundades den 16 juli år 1769. I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är amerikansk dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i San Diego

För att ringa till San Diego från ett annat land slår du först landskoden för USA som är +1, följt av riktnumret till San Diego som är 619 eller 858, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i San Diego.

Flaggan i USA och San Diego

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även San Diego. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Inför resan till San Diego

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till San Diego finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan amerikansk dollar (USD) som används i San Diego står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns amerikansk dollar valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och amerikansk dollar (USD).

Länkar för att läsa mer om San Diego

San Diego på Wikipedia

Om du vill läsa mer om San Diego kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om San Diego. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om San Diego. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om San Diego.
   ››  Svensk Wikipediasida om San Diego
   ››  Engelsk Wikipediasida om San Diego

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i San Diego, USA?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i San Diego, USA?

Karta över San Diego i USA

Här nedan kan hittar du en karta över San Diego i USA som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över San Diego.