Vad är klockan?/San Diego

Vad är klockan i San Diego (USA) just nu?


Det är mitt i natten i San Diego, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i San Diego

Här ovanför kan du se vad klockan är i San Diego i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i San Diego.

Allmän fakta om San Diego

San Diego ligger i delstaten Kalifornien i landet USA. Det bor ungefär 1 400 000 invånare i San Diego, och till ytan är San Diego ca. 965 km2 (kvadratkilometer) stort. San Diego grundades den 16 juli år 1769. I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i San Diego

För att ringa till San Diego från ett annat land slår du först landskoden för USA som är +1, följt av riktnumret till San Diego som är 619 eller 858, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i San Diego.

Flaggan i USA och San Diego

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även San Diego. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Länkar för att läsa mer om San Diego

Reseguide till San Diego

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för San Diego. Har du en sajt om San Diego och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

San Diego på Wikipedia

Om du vill läsa mer om San Diego kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om San Diego. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om San Diego. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om San Diego.
   ››  Svensk Wikipediasida om San Diego
   ››  Engelsk Wikipediasida om San Diego

Karta över San Diego i USA

Här nedan kan hittar du en karta över San Diego i USA som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över San Diego.