Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Saint-Barthélemy


Det är morgon i Saint-Barthélemy, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Saint-Barthélemy

Den tidszon som Saint-Barthélemy ligger i är Atlantic Standard Time (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Saint-Barthélemy är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Saint-Barthélemy

Här kan du se vad klockan är i Saint-Barthélemy just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Saint-Barthélemy.

Allmän fakta om Saint-Barthélemy

I landet Saint-Barthélemy bor det ungefär 10 000 invånare på en yta av ca. 25 km2. Landskoden för att ringa till någon i Saint-Barthélemy från ett annat land är +590. I Saint-Barthélemy är det officiella språket franska, och den officiella valutan i Saint-Barthélemy är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Saint-Barthélemy är .bl.

Flaggan i Saint-Barthélemy

Här intill kan ni se vilken flagga landet Saint-Barthélemy har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇧🇱

Inför resan till Saint-Barthélemy

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Saint-Barthélemy finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Saint-Barthélemy står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. Här kan ni hitta euro valutakurs, med dagsaktuell valuta kurs och en smidig omvandlare mellan svenska kronor och euro.

Länkar för att läsa mer om Saint-Barthélemy

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Saint-Barthélemy?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Saint-Barthélemy?

Saint-Barthélemy på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Saint-Barthélemy kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Saint-Barthélemy. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Saint-Barthélemy. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Saint-Barthélemy.
   ››  Svensk Wikipediasida om Saint-Barthélemy
   ››  Engelsk Wikipediasida om Saint-Barthélemy

Saint-Barthélemy på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Saint-Barthélemy ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.