Vad är klockan i Phuket (Thailand) just nu?


Det är eftermiddag i Phuket, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Phuket

Här ovanför kan du se vad klockan är i Phuket i Thailand just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Phuket.

Allmän fakta om Phuket

Phuket ligger i Södra Regionen i landet Thailand. Det bor ungefär 390 000 invånare i Phuket, och till ytan är Phuket ca. 576 km2 (kvadratkilometer) stort. I Thailand är det officiella språket thailändska, och den officiella valutan i Thailand är baht (THB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Thailand är .th. Den 28 juli firar Thailand sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Phuket

För att ringa till Phuket från ett annat land slår du först landskoden för Thailand som är +66, följt av riktnumret till Phuket som är 076, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Phuket.

Flaggan i Thailand och Phuket

Här intill kan ni se vilken flagga landet Thailand har, och därmed även Phuket. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇭

Länkar för att läsa mer om Phuket

Reseguide till Phuket

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Phuket. Har du en sajt om Phuket och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Phuket på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Phuket kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Phuket. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Phuket. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Phuket.
   ››  Svensk Wikipediasida om Phuket
   ››  Engelsk Wikipediasida om Phuket

Karta över Phuket i Thailand

Här nedan kan hittar du en karta över Phuket i Thailand som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Phuket.