Vad är klockan i Paraguay


Det är eftermiddag i Paraguay, måndagen den 21 oktober 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Paraguay

Den tidszon som Paraguay ligger i är PYT (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Paraguay är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Paraguay

Här kan du se vad klockan är i Paraguay just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Paraguay.

Allmän fakta om Paraguay

I landet Paraguay bor det ungefär 7 100 000 invånare på en yta av ca. 406 752 km2, huvudstaden i Paraguay heter Asunción. Landskoden för att ringa till någon i Paraguay från ett annat land är +595. I Paraguay är det officiella språket spanska och guarani, och den officiella valutan i Paraguay är guarani (PYG). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Paraguay är .py. Den 15 maj firar Paraguay sin årliga nationaldag.

Flaggan i Paraguay

Här intill kan ni se vilken flagga landet Paraguay har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇵🇾

Länkar för att läsa mer om Paraguay

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Paraguay?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Paraguay?

Paraguay på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Paraguay kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Paraguay. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Paraguay. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Paraguay.
   ››  Svensk Wikipediasida om Paraguay
   ››  Engelsk Wikipediasida om Paraguay

Karta över Paraguay

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Paraguay ligger.