Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Palestina


Det är lunchtid i Palestina, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Palestina

Den tidszon som Palestina ligger i är Palestine Standard Time (UTC+2), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Palestina är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Palestina

Här kan du se vad klockan är i Palestina just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Palestina.

Allmän fakta om Palestina

I landet Palestina bor det ungefär 4 900 000 invånare på en yta av ca. 6 020 km2. Landskoden för att ringa till någon i Palestina från ett annat land är +970. I Palestina är det officiella språket arabiska, och den officiella valutan i Palestina är jordansk dinar, egyptiskt pund och israelisk shekel (JOD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Palestina är .ps. Den 15 november firar Palestina sin årliga nationaldag.

Klocka, tidsskillnad och datum i Palestinas städer

Här kan du se vad klockan är just nu och vilken tidsskillnad det är i olika städer runt omkring i Palestina.

Flaggan i Palestina

Här intill kan ni se vilken flagga landet Palestina har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇵🇸

Länkar för att läsa mer om Palestina

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Palestina?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Palæstina?

Palestina på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Palestina kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Palestina. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Palestina. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Palestina.
   ››  Svensk Wikipediasida om Palestina
   ››  Engelsk Wikipediasida om Palestina

Palestina på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Palestina ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.