Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Auckland


Det är mitt i natten i Auckland, onsdagen den 8 april 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidsskillnad och tidszon i Auckland

Den tidszon som Auckland ligger i är New Zealand Standard Time (UTC+12), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Auckland i Nya Zeeland är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Auckland

Här kan du se vad klockan är i Auckland i Nya Zeeland just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Auckland.

Allmän fakta om Auckland

Auckland ligger i landet Nya Zeeland. Det bor ungefär 1 550 000 invånare i Auckland, och till ytan är Auckland ca. 1 092 km2 (kvadratkilometer) stort. I Nya Zeeland är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Nya Zeeland är nyzeeländsk dollar (NZD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Nya Zeeland är .nz. Den 6 februari firar Nya Zeeland sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Auckland

För att ringa till Auckland från ett annat land slår du först landskoden för Nya Zeeland som är +64, följt av riktnumret till Auckland som är 09, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Auckland.

Soluppgång och solnedgång i Auckland

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Auckland både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Auckland.

Soluppgång idag
tisdagen den 07 april 2020
kl. 06:40:03
Zenit idag
tisdagen den 07 april 2020
kl. 12:22:57
Solnedgång idag
tisdagen den 07 april 2020
kl. 18:05:52
Soluppgång imorgon
onsdagen den 08 april 2020
kl. 06:40:54
Zenit imorgon
onsdagen den 08 april 2020
kl. 12:22:41
Solnedgång imorgon
onsdagen den 08 april 2020
kl. 18:04:27

Flaggan i Nya Zeeland och Auckland

Här intill kan ni se vilken flagga landet Nya Zeeland har, och därmed även Auckland. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇳🇿

Inför resan till Auckland

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Auckland finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan nyzeeländsk dollar (NZD) som används i Auckland står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns nyzeeländsk dollar valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och nyzeeländsk dollar (NZD).

Länkar för att läsa mer om Auckland

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Auckland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Auckland?

Auckland på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Auckland kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Auckland. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Auckland. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Auckland.
   ››  Svensk Wikipediasida om Auckland
   ››  Engelsk Wikipediasida om Auckland

Karta över Auckland i Nya Zeeland

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Nya Zeeland som Auckland ligger.