Vad är klockan i Ulan Bator


Det är kväll i Ulan Bator, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Ulan Bator

Den tidszon som Ulan Bator ligger i är H (UTC+8), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Ulan Bator i Mongoliet är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Ulan Bator

Här kan du se vad klockan är i Ulan Bator i Mongoliet just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Ulan Bator.

Allmän fakta om Ulan Bator

Ulan Bator ligger i landet Mongoliet, och är faktiskt även huvudstad i Mongoliet. Det bor ungefär 1 372 000 invånare i Ulan Bator, och till ytan är Ulan Bator ca. 4 704 km2 (kvadratkilometer) stort. Ulan Bator grundades 1639. I Mongoliet är det officiella språket mongoliska, och den officiella valutan i Mongoliet är tögrög tugrik (MNT). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Mongoliet är .mn. Den 11 juli firar Mongoliet sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Ulan Bator

För att ringa till Ulan Bator från ett annat land slår du först landskoden för Mongoliet som är +976, följt av riktnumret till Ulan Bator som är 11, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Ulan Bator.

Flaggan i Mongoliet och Ulan Bator

Här intill kan ni se vilken flagga landet Mongoliet har, och därmed även Ulan Bator. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇲🇳

Länkar för att läsa mer om Ulan Bator

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Ulan Bator?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ulan Bator?

Ulan Bator på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Ulan Bator kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Ulan Bator. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Ulan Bator. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Ulan Bator.
   ››  Svensk Wikipediasida om Ulan Bator
   ››  Engelsk Wikipediasida om Ulan Bator

Karta över Ulan Bator i Mongoliet

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Mongoliet som Ulan Bator ligger.