Vad är klockan i Milano (Italien) just nu?


Det är förmiddag i Milano, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Milano

Här ovanför kan du se vad klockan är i Milano i Italien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Milano.

Allmän fakta om Milano

Milano ligger i regionen Lombardiet i landet Italien. Det bor ungefär 1 400 000 invånare i Milano, och till ytan är Milano ca. 182 km2 (kvadratkilometer) stort. I Italien är det officiella språket italienska, och den officiella valutan i Italien är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Italien är .it. Den 2 juni firar Italien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Milano

För att ringa till Milano från ett annat land slår du först landskoden för Italien som är +39, följt av riktnumret till Milano som är 02, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Milano.

Flaggan i Italien och Milano

Här intill kan ni se vilken flagga landet Italien har, och därmed även Milano. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇹

Länkar för att läsa mer om Milano

Reseguide till Milano

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Milano. Har du en sajt om Milano och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Milano på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Milano kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Milano. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Milano. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Milano.
   ››  Svensk Wikipediasida om Milano
   ››  Engelsk Wikipediasida om Milano

Karta över Milano i Italien

Här nedan kan hittar du en karta över Milano i Italien som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Milano.