Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Mikronesiens federerade stater


Det är eftermiddag i Mikronesiens federerade stater, söndagen den 17 oktober 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Mikronesiens federerade stater

Den tidszon som Mikronesiens federerade stater ligger i är UTC+10, och mellan den plats du befinner dig på just nu och Mikronesiens federerade stater är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Mikronesiens federerade stater

Här kan du se vad klockan är i Mikronesiens federerade stater just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Mikronesiens federerade stater.

Allmän fakta om Mikronesiens federerade stater

I landet Mikronesiens federerade stater bor det ungefär 115 000 invånare på en yta av ca. 702 km2. Landskoden för att ringa till någon i Mikronesiens federerade stater från ett annat land är +691. I Mikronesiens federerade stater är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Mikronesiens federerade stater är amerikansk dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Mikronesiens federerade stater är .fm. Den 10 maj firar Mikronesiens federerade stater sin årliga nationaldag.

Flaggan i Mikronesiens federerade stater

Här intill kan ni se vilken flagga landet Mikronesiens federerade stater har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇫🇲

Inför resan till Mikronesiens federerade stater

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Mikronesiens federerade stater finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan amerikansk dollar (USD) som används i Mikronesiens federerade stater står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. Här kan ni hitta amerikansk dollar valutakurs, med dagsaktuell valuta kurs och en smidig omvandlare mellan svenska kronor och amerikansk dollar.

Länkar för att läsa mer om Mikronesiens federerade stater

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Mikronesiaføderasjonen?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Mikronesien?

Mikronesiens federerade stater på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Mikronesiens federerade stater kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Mikronesiens federerade stater. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Mikronesiens federerade stater. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Mikronesiens federerade stater.
   ››  Svensk Wikipediasida om Mikronesiens federerade stater
   ››  Engelsk Wikipediasida om Mikronesiens federerade stater

Mikronesiens federerade stater på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Mikronesiens federerade stater ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.