Vad är klockan i Port Louis


Det är lunchtid i Port Louis, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Port Louis

Den tidszon som Port Louis ligger i är MUT (UTC+4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Port Louis i Mauritius är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Port Louis

Här kan du se vad klockan är i Port Louis i Mauritius just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Port Louis.

Allmän fakta om Port Louis

Port Louis ligger i landet Mauritius, och är faktiskt även huvudstad i Mauritius. Det bor ungefär 150 000 invånare i Port Louis, och till ytan är Port Louis ca. 47 km2 (kvadratkilometer) stort. Port Louis grundades år 1638. I Mauritius är det officiella språket engelska och franska, och den officiella valutan i Mauritius är mauritisk rupie (MUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Mauritius är .mu. Den 12 mars firar Mauritius sin årliga nationaldag.

Flaggan i Mauritius och Port Louis

Här intill kan ni se vilken flagga landet Mauritius har, och därmed även Port Louis. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇲🇺

Länkar för att läsa mer om Port Louis

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Port Louis?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Port Louis?

Port Louis på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Port Louis kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Port Louis. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Port Louis. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Port Louis.
   ››  Svensk Wikipediasida om Port Louis
   ››  Engelsk Wikipediasida om Port Louis

Karta över Port Louis i Mauritius

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Mauritius som Port Louis ligger.