Vad är klockan i Malaga


Det är mitt i natten i Malaga, onsdagen den 18 september 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Malaga

Den tidszon som Malaga ligger i är CET (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Malaga i Spanien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Malaga

Här kan du se vad klockan är i Malaga i Spanien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Malaga.

Allmän fakta om Malaga

Malaga ligger i Andalusien i landet Spanien. Det bor ungefär 570 000 invånare i Malaga, och till ytan är Malaga ca. 400 km2 (kvadratkilometer) stort. Malaga grundades under 8:e århundradet före Kristus. I Spanien är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Spanien är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Spanien är .es. Den 12 oktober firar Spanien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Malaga

För att ringa till Malaga från ett annat land slår du först landskoden för Spanien som är +34, följt av riktnumret till Malaga som är 95, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Malaga.

Flaggan i Spanien och Malaga

Här intill kan ni se vilken flagga landet Spanien har, och därmed även Malaga. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇪🇸

Inför resan till Malaga

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Malaga finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Malaga står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Eurokurs.nu finns euro valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och euro (EUR).

Länkar för att läsa mer om Malaga

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Málaga?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Malaga?

Malaga på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Malaga kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Malaga. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Malaga. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Malaga.
   ››  Svensk Wikipediasida om Malaga
   ››  Engelsk Wikipediasida om Malaga

Karta över Malaga i Spanien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Spanien som Malaga ligger.