Vad är klockan i Makarska (Kroatien) just nu?


Det är förmiddag i Makarska, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Makarska

Här ovanför kan du se vad klockan är i Makarska i Kroatien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Makarska.

Allmän fakta om Makarska

Makarska ligger i länet Split-Dalmatien i landet Kroatien. Det bor ungefär 14 000 invånare i Makarska, och till ytan är Makarska ca. 28 km2 (kvadratkilometer) stort. I Kroatien är det officiella språket kroatiska, och den officiella valutan i Kroatien är kuna (HRK). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Kroatien är ..hr. Den 25 juni firar Kroatien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Makarska

För att ringa till Makarska från ett annat land slår du först landskoden för Kroatien som är +385, följt av riktnumret till Makarska som är 21, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Makarska.

Flaggan i Kroatien och Makarska

Här intill kan ni se vilken flagga landet Kroatien har, och därmed även Makarska. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇭🇷

Länkar för att läsa mer om Makarska

Reseguide till Makarska

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Makarska. Har du en sajt om Makarska och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Makarska på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Makarska kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Makarska. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Makarska. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Makarska.
   ››  Svensk Wikipediasida om Makarska
   ››  Engelsk Wikipediasida om Makarska

Karta över Makarska i Kroatien

Här nedan kan hittar du en karta över Makarska i Kroatien som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Makarska.