Vad är klockan i Magaluf (Spanien) just nu?


Det är mitt i natten i Magaluf, lördagen den 23 mars 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Aktuell tid och datum i Magaluf

Här ovanför kan du se vad klockan är i Magaluf i Spanien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Magaluf.

Allmän fakta om Magaluf

Magaluf ligger i på ön Mallorca i landet Spanien. Det bor ungefär 4000 invånare i Magaluf. I Spanien är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Spanien är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Spanien är .es. Den 12 oktober firar Spanien sin årliga nationaldag.

Tidszon och tidsskillnad i Magaluf

Den tidszon som Magaluf ligger i är CET (UTC+1), och tidsskillnaden mellan den plats du befinner dig på just nu och Magaluf är timmar.

Ringa till någon i Magaluf

För att ringa till Magaluf från ett annat land slår du först landskoden för Spanien som är +34, följt av riktnumret till Magaluf som är 971, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Magaluf.

Flaggan i Spanien och Magaluf

Här intill kan ni se vilken flagga landet Spanien har, och därmed även Magaluf. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇪🇸

Inför resan till Magaluf

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Magaluf finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Magaluf står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Eurokurs.nu finns euro valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och euro (EUR).

Magaluf på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Magaluf kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Magaluf. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Magaluf. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Magaluf.
   ››  Svensk Wikipediasida om Magaluf
   ››  Engelsk Wikipediasida om Magaluf

Karta över Magaluf i Spanien

Här nedan kan hittar du en karta över Magaluf i Spanien som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Magaluf.