Vad är klockan?/Los Angeles

Vad är klockan i Los Angeles (USA) just nu?


Det är mitt i natten i Los Angeles, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Los Angeles

Här ovanför kan du se vad klockan är i Los Angeles i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Los Angeles.

Allmän fakta om Los Angeles

Los Angeles ligger i delstaten Kalifornien i landet USA. Det bor ungefär 4 000 000 invånare i Los Angeles, och till ytan är Los Angeles ca. 1302 km2 (kvadratkilometer) stort. Los Angeles grundades den 4 september 1781. I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Los Angeles

För att ringa till Los Angeles från ett annat land slår du först landskoden för USA som är +1, följt av riktnumret till Los Angeles som är 213, 310/424, 323, 661 eller 747/818 (beroende på del av Los Angeles), sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Los Angeles.

Flaggan i USA och Los Angeles

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även Los Angeles. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Länkar för att läsa mer om Los Angeles

Reseguide till Los Angeles

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Los Angeles. Har du en sajt om Los Angeles och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Los Angeles på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Los Angeles kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Los Angeles. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Los Angeles. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Los Angeles.
   ››  Svensk Wikipediasida om Los Angeles
   ››  Engelsk Wikipediasida om Los Angeles

Karta över Los Angeles i USA

Här nedan kan hittar du en karta över Los Angeles i USA som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Los Angeles.