Vad är klockan i Tučepi


Det är förmiddag i Tučepi, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Tučepi

Den tidszon som Tučepi ligger i är CET (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Tučepi i Kroatien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Tučepi

Här kan du se vad klockan är i Tučepi i Kroatien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Tučepi.

Allmän fakta om Tučepi

Tučepi ligger i länet Split-Dalmatien i landet Kroatien. Det bor ungefär 2 000 invånare i Tučepi, och till ytan är Tučepi ca. 16 km2 (kvadratkilometer) stort. I Kroatien är det officiella språket kroatiska, och den officiella valutan i Kroatien är kuna (HRK). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Kroatien är .hr. Den 25 juni firar Kroatien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Tučepi

För att ringa till Tučepi från ett annat land slår du först landskoden för Kroatien som är +385, följt av riktnumret till Tučepi som är 21, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Tučepi.

Flaggan i Kroatien och Tučepi

Här intill kan ni se vilken flagga landet Kroatien har, och därmed även Tučepi. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇭🇷

Länkar för att läsa mer om Tučepi

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Tučepi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tučepi?

Tučepi på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Tučepi kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Tučepi. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Tučepi. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Tučepi.
   ››  Svensk Wikipediasida om Tučepi
   ››  Engelsk Wikipediasida om Tučepi

Karta över Tučepi i Kroatien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Kroatien som Tučepi ligger.