Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Hvar


Det är lunchtid i Hvar, onsdagen den 19 februari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Hvar

Den tidszon som Hvar ligger i är Central European Time (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Hvar i Kroatien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Hvar

Här kan du se vad klockan är i Hvar i Kroatien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Hvar.

Allmän fakta om Hvar

Hvar ligger i länet Split-Dalmatien i landet Kroatien. Det bor ungefär 12 000 invånare i Hvar, och till ytan är Hvar ca. 297 km2 (kvadratkilometer) stort. I Kroatien är det officiella språket kroatiska, och den officiella valutan i Kroatien är kuna (HRK). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Kroatien är .hr. Den 25 juni firar Kroatien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Hvar

För att ringa till Hvar från ett annat land slår du först landskoden för Kroatien som är +385, följt av riktnumret till Hvar som är 21, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Hvar.

Soluppgång och solnedgång i Hvar

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Hvar både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Hvar.

Soluppgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 06:46:05
Zenit idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 12:08:02
Solnedgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 17:29:59
Soluppgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 06:44:34
Zenit imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 12:07:56
Solnedgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 17:31:18

Flaggan i Kroatien och Hvar

Här intill kan ni se vilken flagga landet Kroatien har, och därmed även Hvar. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇭🇷

Länkar för att läsa mer om Hvar

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Hvar?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Hvar?

Hvar på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Hvar kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Hvar. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Hvar. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Hvar.
   ››  Svensk Wikipediasida om Hvar
   ››  Engelsk Wikipediasida om Hvar

Karta över Hvar i Kroatien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Kroatien som Hvar ligger.