Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Kongo-Brazzaville


Det är lunchtid i Kongo-Brazzaville, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Kongo-Brazzaville

Den tidszon som Kongo-Brazzaville ligger i är West Africa Time (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Kongo-Brazzaville är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Kongo-Brazzaville

Här kan du se vad klockan är i Kongo-Brazzaville just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Kongo-Brazzaville.

Allmän fakta om Kongo-Brazzaville

I landet Kongo-Brazzaville bor det ungefär 5 300 000 invånare på en yta av ca. 342 000 km2. Landskoden för att ringa till någon i Kongo-Brazzaville från ett annat land är +242. I Kongo-Brazzaville är det officiella språket franska, och den officiella valutan i Kongo-Brazzaville är CFA-franc (XAF). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Kongo-Brazzaville är .cg.

Flaggan i Kongo-Brazzaville

Här intill kan ni se vilken flagga landet Kongo-Brazzaville har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇬

Länkar för att läsa mer om Kongo-Brazzaville

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Republikken Kongo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Republikken Congo?

Kongo-Brazzaville på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Kongo-Brazzaville kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Kongo-Brazzaville. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Kongo-Brazzaville. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Kongo-Brazzaville.
   ››  Svensk Wikipediasida om Kongo-Brazzaville
   ››  Engelsk Wikipediasida om Kongo-Brazzaville

Kongo-Brazzaville på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Kongo-Brazzaville ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.