Vad är klockan?/Koh Samui

Vad är klockan i Koh Samui (Thailand) just nu?


Det är eftermiddag i Koh Samui, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Koh Samui

Här ovanför kan du se vad klockan är i Koh Samui i Thailand just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Koh Samui.

Allmän fakta om Koh Samui

Koh Samui ligger i landet Thailand. Det bor ungefär 65 000 invånare i Koh Samui, och till ytan är Koh Samui ca. 229 km2 (kvadratkilometer) stort. I Thailand är det officiella språket thailändska, och den officiella valutan i Thailand är baht (THB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Thailand är .th. Den 28 juli firar Thailand sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Koh Samui

För att ringa till Koh Samui från ett annat land slår du först landskoden för Thailand som är +66, följt av riktnumret till Koh Samui som är 77, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Koh Samui.

Flaggan i Thailand och Koh Samui

Här intill kan ni se vilken flagga landet Thailand har, och därmed även Koh Samui. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇭

Länkar för att läsa mer om Koh Samui

Reseguide till Koh Samui

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Koh Samui. Har du en sajt om Koh Samui och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Koh Samui på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Koh Samui kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Koh Samui. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Koh Samui. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Koh Samui.
   ››  Svensk Wikipediasida om Koh Samui
   ››  Engelsk Wikipediasida om Koh Samui

Karta över Koh Samui i Thailand

Här nedan kan hittar du en karta över Koh Samui i Thailand som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Koh Samui.