Vad är klockan?/Koh Samui

Vad är klockan i Koh Samui, Thailand


Det är förmiddag i Koh Samui, onsdagen den 24 juli 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Koh Samui, Thailand

Den tidszon som Koh Samui ligger i är ICT (UTC+7), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Koh Samui i Thailand är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Koh Samui

Här kan du se vad klockan är i Koh Samui i Thailand just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Koh Samui.

Allmän fakta om Koh Samui

Koh Samui ligger i landet Thailand. Det bor ungefär 65 000 invånare i Koh Samui, och till ytan är Koh Samui ca. 229 km2 (kvadratkilometer) stort. I Thailand är det officiella språket thailändska, och den officiella valutan i Thailand är baht (THB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Thailand är .th. Den 28 juli firar Thailand sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Koh Samui

För att ringa till Koh Samui från ett annat land slår du först landskoden för Thailand som är +66, följt av riktnumret till Koh Samui som är 77, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Koh Samui.

Flaggan i Thailand och Koh Samui

Här intill kan ni se vilken flagga landet Thailand har, och därmed även Koh Samui. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇭

Inför resan till Koh Samui

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Koh Samui finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan thailändsk baht (THB) som används i Koh Samui står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns thailändsk baht valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och thailändsk baht (THB).

Länkar för att läsa mer om Koh Samui

Koh Samui på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Koh Samui kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Koh Samui. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Koh Samui. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Koh Samui.
   ››  Svensk Wikipediasida om Koh Samui
   ››  Engelsk Wikipediasida om Koh Samui

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Ko Samui, Thailand?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Koh Samui, Thailand?

Karta över Koh Samui i Thailand

Här nedan kan hittar du en karta över Koh Samui i Thailand som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Koh Samui.