Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Milano


Det är lunchtid i Milano, onsdagen den 19 februari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Milano

Den tidszon som Milano ligger i är Central European Time (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Milano i Italien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Milano

Här kan du se vad klockan är i Milano i Italien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Milano.

Allmän fakta om Milano

Milano ligger i regionen Lombardiet i landet Italien. Det bor ungefär 1 400 000 invånare i Milano, och till ytan är Milano ca. 182 km2 (kvadratkilometer) stort. I Italien är det officiella språket italienska, och den officiella valutan i Italien är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Italien är .it. Den 2 juni firar Italien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Milano

För att ringa till Milano från ett annat land slår du först landskoden för Italien som är +39, följt av riktnumret till Milano som är 02, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Milano.

Soluppgång och solnedgång i Milano

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Milano både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Milano.

Soluppgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 07:18:28
Zenit idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 12:37:03
Solnedgång idag
onsdagen den 19 februari 2020
kl. 17:55:37
Soluppgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 07:16:50
Zenit imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 12:36:57
Solnedgång imorgon
torsdagen den 20 februari 2020
kl. 17:57:03

Flaggan i Italien och Milano

Här intill kan ni se vilken flagga landet Italien har, och därmed även Milano. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇹

Inför resan till Milano

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Milano finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Milano står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Eurokurs.nu finns euro valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och euro (EUR).

Länkar för att läsa mer om Milano

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Milano?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Milano?

Milano på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Milano kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Milano. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Milano. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Milano.
   ››  Svensk Wikipediasida om Milano
   ››  Engelsk Wikipediasida om Milano

Karta över Milano i Italien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Italien som Milano ligger.