Vad är klockan i Irkutsk (Ryssland) just nu?


Det är kväll i Irkutsk, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Irkutsk

Här ovanför kan du se vad klockan är i Irkutsk i Ryssland just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Irkutsk.

Allmän fakta om Irkutsk

Irkutsk ligger i landet Ryssland. Det bor ungefär 625 000 invånare i Irkutsk, och till ytan är Irkutsk ca. 277 km2 (kvadratkilometer) stort. Irkutsk grundades år 1661. I Ryssland är det officiella språket rysska, och den officiella valutan i Ryssland är rubel (RUB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Ryssland är .ru. Den 22 maj firar Ryssland sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Irkutsk

För att ringa till Irkutsk från ett annat land slår du först landskoden för Ryssland som är +7, följt av riktnumret till Irkutsk som är 3952, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Irkutsk.

Flaggan i Ryssland och Irkutsk

Här intill kan ni se vilken flagga landet Ryssland har, och därmed även Irkutsk. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇷🇺

Länkar för att läsa mer om Irkutsk

Reseguide till Irkutsk

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Irkutsk. Har du en sajt om Irkutsk och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Irkutsk på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Irkutsk kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Irkutsk. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Irkutsk. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Irkutsk.
   ››  Svensk Wikipediasida om Irkutsk
   ››  Engelsk Wikipediasida om Irkutsk

Karta över Irkutsk i Ryssland

Här nedan kan hittar du en karta över Irkutsk i Ryssland som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Irkutsk.