Vad är klockan? logotype

Vad är klockan på Bali


Det är kväll på Bali, tisdagen den 7 april 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidsskillnad och tidszon på Bali

Den tidszon som Bali ligger i är Central Indonesian Time (UTC+8), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Bali i Indonesien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum på Bali

Här kan du se vad klockan är på Bali i Indonesien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick på Bali.

Allmän fakta om Bali

Bali ligger i landet Indonesien. Det bor ungefär 4 250 000 invånare på Bali, och till ytan är Bali ca. 5 780 km2 (kvadratkilometer) stort. Bali grundades troligtvis under 1300-talet. I Indonesien är det officiella språket indonesiska, och den officiella valutan i Indonesien är rupiah (IDR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Indonesien är .id. Den 17 augusti firar Indonesien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon på Bali

För att ringa till Bali från ett annat land slår du först landskoden för Indonesien som är +62, följt av riktnumret till Bali som är 36, sedan slår du det nummer som du vill ringa till på Bali.

Soluppgång och solnedgång i Bali

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Bali både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Bali.

Soluppgång idag
tisdagen den 07 april 2020
kl. 06:22:00
Zenit idag
tisdagen den 07 april 2020
kl. 12:21:12
Solnedgång idag
tisdagen den 07 april 2020
kl. 18:20:25
Soluppgång imorgon
onsdagen den 08 april 2020
kl. 06:21:56
Zenit imorgon
onsdagen den 08 april 2020
kl. 12:20:56
Solnedgång imorgon
onsdagen den 08 april 2020
kl. 18:19:55

Flaggan i Indonesien och Bali

Här intill kan ni se vilken flagga landet Indonesien har, och därmed även Bali. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇩

Länkar för att läsa mer om Bali

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka på Bali?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Bali?

Bali på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Bali kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Bali. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Bali. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Bali.
   ››  Svensk Wikipediasida om Bali
   ››  Engelsk Wikipediasida om Bali

Karta över Bali i Indonesien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Indonesien som Bali ligger.