Vad är klockan i Indonesien


Det är lunchtid i Indonesien, lördagen den 18 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Indonesien

Den tidszon som Indonesien ligger i är WITA (UTC+8), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Indonesien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Indonesien

Här kan du se vad klockan är i Indonesien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Indonesien.

Allmän fakta om Indonesien

I landet Indonesien bor det ungefär 261 000 000 invånare på en yta av ca. 1 904 569 km2. Landskoden för att ringa till någon i Indonesien från ett annat land är +62. I Indonesien är det officiella språket indonesiska, och den officiella valutan i Indonesien är rupiah (IDR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Indonesien är .id. Den 17 augusti firar Indonesien sin årliga nationaldag.

Flaggan i Indonesien

Här intill kan ni se vilken flagga landet Indonesien har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇩

Länkar för att läsa mer om Indonesien

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Indonesia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Indonesien?

Indonesien på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Indonesien kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Indonesien. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Indonesien. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Indonesien.
   ››  Svensk Wikipediasida om Indonesien
   ››  Engelsk Wikipediasida om Indonesien

Karta över Indonesien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Indonesien ligger.