Vad är klockan i Goa


Det är eftermiddag i Goa, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Goa

Den tidszon som Goa ligger i är IST (UTC+5:30), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Goa i Indien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Goa

Här kan du se vad klockan är i Goa i Indien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Goa.

Allmän fakta om Goa

Goa ligger i landet Indien. Det bor ungefär 1 800 000 invånare i Goa, och till ytan är Goa ca. 3 702 km2 (kvadratkilometer) stort. Goa grundades 30 maj 1987. I Indien är det officiella språket främst hindi, sanskrit och engelska (men även 21 andra språk), och den officiella valutan i Indien är rupie (INR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Indien är .in. Den 26 januari firar Indien sin årliga nationaldag.

Flaggan i Indien och Goa

Här intill kan ni se vilken flagga landet Indien har, och därmed även Goa. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇳

Inför resan till Goa

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Goa finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan indisk rupee (INR) som används i Goa står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns indisk rupee valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och indisk rupee (INR).

Länkar för att läsa mer om Goa

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Goa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Goa?

Goa på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Goa kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Goa. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Goa. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Goa.
   ››  Svensk Wikipediasida om Goa
   ››  Engelsk Wikipediasida om Goa

Karta över Goa i Indien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Indien som Goa ligger.