Vad är klockan i Honolulu (USA) just nu?


Det är kväll i Honolulu, torsdagen den 17 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Honolulu

Här ovanför kan du se vad klockan är i Honolulu i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Honolulu.

Allmän fakta om Honolulu

Honolulu ligger i delstaten Hawaii i landet USA. Det bor ungefär 350 000 invånare i Honolulu, och till ytan är Honolulu ca. 157 km2 (kvadratkilometer) stort. I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Honolulu

För att ringa till Honolulu från ett annat land slår du först landskoden för USA som är +1, följt av riktnumret till Honolulu som är 808, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Honolulu.

Flaggan i USA och Honolulu

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även Honolulu. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Länkar för att läsa mer om Honolulu

Reseguide till Honolulu

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Honolulu. Har du en sajt om Honolulu och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Honolulu på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Honolulu kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Honolulu. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Honolulu. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Honolulu.
   ››  Svensk Wikipediasida om Honolulu
   ››  Engelsk Wikipediasida om Honolulu

Karta över Honolulu i USA

Här nedan kan hittar du en karta över Honolulu i USA som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Honolulu.