Vad är klockan i Goa (Indien) just nu?


Det är eftermiddag i Goa, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Goa

Här ovanför kan du se vad klockan är i Goa i Indien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Goa.

Allmän fakta om Goa

Goa ligger i landet Indien. Det bor ungefär 1 800 000 invånare i Goa, och till ytan är Goa ca. 3 702 km2 (kvadratkilometer) stort. Goa grundades 30 maj 1987. I Indien är det officiella språket främst hindi, sanskrit och engelska (men även 21 andra språk), och den officiella valutan i Indien är rupie (INR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Indien är .in. Den 26 januari firar Indien sin årliga nationaldag.

Flaggan i Indien och Goa

Här intill kan ni se vilken flagga landet Indien har, och därmed även Goa. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇳

Länkar för att läsa mer om Goa

Reseguide till Goa

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Goa. Har du en sajt om Goa och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Goa på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Goa kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Goa. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Goa. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Goa.
   ››  Svensk Wikipediasida om Goa
   ››  Engelsk Wikipediasida om Goa

Karta över Goa i Indien

Här nedan kan hittar du en karta över Goa i Indien som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Goa.