Vad är klockan i Limassol


Det är lunchtid i Limassol, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Limassol

Den tidszon som Limassol ligger i är EET (UTC+2), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Limassol i Cypern är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Limassol

Här kan du se vad klockan är i Limassol i Cypern just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Limassol.

Allmän fakta om Limassol

Limassol ligger i landet Cypern. Det bor ungefär 100 000 invånare i Limassol, och till ytan är Limassol ca. 45 km2 (kvadratkilometer) stort. I Cypern är det officiella språket grekiska och turkiska, och den officiella valutan i Cypern är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Cypern är .cy. Den 1 oktober firar Cypern sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Limassol

För att ringa till Limassol från ett annat land slår du först landskoden för Cypern som är +357, följt av riktnumret till Limassol som är 25, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Limassol.

Flaggan i Cypern och Limassol

Här intill kan ni se vilken flagga landet Cypern har, och därmed även Limassol. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇾

Inför resan till Limassol

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Limassol finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Limassol står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Eurokurs.nu finns euro valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och euro (EUR).

Länkar för att läsa mer om Limassol

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Limassol?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Limassol?

Limassol på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Limassol kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Limassol. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Limassol. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Limassol.
   ››  Svensk Wikipediasida om Limassol
   ››  Engelsk Wikipediasida om Limassol

Karta över Limassol i Cypern

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Cypern som Limassol ligger.