Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Larnaca


Det är kväll i Larnaca, söndagen den 28 november 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidsskillnad och tidszon i Larnaca

Den tidszon som Larnaca ligger i är EET (UTC+2), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Larnaca i Cypern är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Larnaca

Här kan du se vad klockan är i Larnaca i Cypern just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Larnaca.

Allmän fakta om Larnaca

Larnaca ligger i landet Cypern. Det bor ungefär 80 000 invånare i Larnaca. I Cypern är det officiella språket grekiska och turkiska, och den officiella valutan i Cypern är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Cypern är .cy. Den 1 oktober firar Cypern sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Larnaca

För att ringa till Larnaca från ett annat land slår du först landskoden för Cypern som är +357, följt av riktnumret till Larnaca som är 24, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Larnaca.

Soluppgång och solnedgång i Larnaca

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Larnaca både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Larnaca.

Soluppgång idag
söndagen den 28 november 2021
kl. 06:32:13
Zenit idag
söndagen den 28 november 2021
kl. 11:33:26
Solnedgång idag
söndagen den 28 november 2021
kl. 16:34:40
Soluppgång imorgon
måndagen den 29 november 2021
kl. 06:33:08
Zenit imorgon
måndagen den 29 november 2021
kl. 11:33:47
Solnedgång imorgon
måndagen den 29 november 2021
kl. 16:34:27

Flaggan i Cypern och Larnaca

Här intill kan ni se vilken flagga landet Cypern har, och därmed även Larnaca. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇾

Inför resan till Larnaca

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Larnaca finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Larnaca står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. Här kan ni hitta euro valutakurs, med dagsaktuell valuta kurs och en smidig omvandlare mellan svenska kronor och euro.

Eluttag och reseadapter i Larnaca i Cypern

Innan man ger sig ut på en resa till Larnaca i Cypern kan det vara bra att ta reda på vilken typ av eluttag som används i Cypern, samt vilken spänning och frekvens elnätet använder. Man behöver göra detta för att avgöra om ens elektriska utrustning går att använda i Larnaca. Eller faktiskt hela Cypern för den delen. Om den inte går att använda måste man skaffa någon typ av reseadapter. De typer av eluttag som används i Cypern är Typ G, och elnätet har spänningen 240 V och frekvensen 50 Hz. Detta innebär att du kommer att behöva en reseadapter för att kunna använda dina svenska elektriska apparater i Cypern. Läs mer här om reseadapter Cypern.

Länkar för att läsa mer om Larnaca

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Larnaka?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Larnaca?

Larnaca på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Larnaca kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Larnaca. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Larnaca. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Larnaca.
   ››  Svensk Wikipediasida om Larnaca
   ››  Engelsk Wikipediasida om Larnaca

Larnaca i Cypern på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Cypern som Larnaca ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.