Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Ayia Napa


Det är lunchtid i Ayia Napa, torsdagen den 11 augusti 2022

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidsskillnad och tidszon i Ayia Napa

Den tidszon som Ayia Napa ligger i är Eastern European Time (UTC+2), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Ayia Napa i Cypern är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Ayia Napa

Här kan du se vad klockan är i Ayia Napa i Cypern just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Ayia Napa.

Allmän fakta om Ayia Napa

Ayia Napa ligger i Famagusta-distriktet i landet Cypern. Det bor ungefär 3 000 invånare i Ayia Napa. I Cypern är det officiella språket grekiska och turkiska, och den officiella valutan i Cypern är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Cypern är .cy. Den 1 oktober firar Cypern sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Ayia Napa

För att ringa till Ayia Napa från ett annat land slår du först landskoden för Cypern som är +357, följt av riktnumret till Ayia Napa som är 23, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Ayia Napa.

Soluppgång och solnedgång i Ayia Napa

Här nedan hittar du information kring när solen går upp och när solen går ned i Ayia Napa både idag och imorgon. Vi inkluderar även information kring när solen står i zenit, dvs när solen når sin högsta punkt under dagen i just Ayia Napa.

Soluppgång idag
torsdagen den 11 augusti 2022
kl. 06:00:59
Zenit idag
torsdagen den 11 augusti 2022
kl. 12:49:14
Solnedgång idag
torsdagen den 11 augusti 2022
kl. 19:37:29
Soluppgång imorgon
fredagen den 12 augusti 2022
kl. 06:01:44
Zenit imorgon
fredagen den 12 augusti 2022
kl. 12:49:04
Solnedgång imorgon
fredagen den 12 augusti 2022
kl. 19:36:23

Flaggan i Cypern och Ayia Napa

Här intill kan ni se vilken flagga landet Cypern har, och därmed även Ayia Napa. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇾

Inför resan till Ayia Napa

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Ayia Napa finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Ayia Napa står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. Här kan ni hitta euro valutakurs, med dagsaktuell valuta kurs och en smidig omvandlare mellan svenska kronor och euro.

Eluttag och reseadapter i Ayia Napa i Cypern

Innan man ger sig ut på en resa till Ayia Napa i Cypern kan det vara bra att ta reda på vilken typ av eluttag som används i Cypern, samt vilken spänning och frekvens elnätet använder. Man behöver göra detta för att avgöra om ens elektriska utrustning går att använda i Ayia Napa. Eller faktiskt hela Cypern för den delen. Om den inte går att använda måste man skaffa någon typ av reseadapter. De typer av eluttag som används i Cypern är Typ G, och elnätet har spänningen 240 V och frekvensen 50 Hz. Detta innebär att du kommer att behöva en reseadapter för att kunna använda dina svenska elektriska apparater i Cypern. Läs mer här om reseadapter Cypern.

Länkar för att läsa mer om Ayia Napa

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Agia Napa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ayia Napa?

Ayia Napa på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Ayia Napa kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Ayia Napa. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Ayia Napa. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Ayia Napa.
   ››  Svensk Wikipediasida om Ayia Napa
   ››  Engelsk Wikipediasida om Ayia Napa

Ayia Napa i Cypern på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Cypern som Ayia Napa ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.