Vad är klockan i Ayia Napa


Det är lunchtid i Ayia Napa, lördagen den 25 januari 2020

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Ayia Napa

Den tidszon som Ayia Napa ligger i är EET (UTC+2), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Ayia Napa i Cypern är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Ayia Napa

Här kan du se vad klockan är i Ayia Napa i Cypern just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Ayia Napa.

Allmän fakta om Ayia Napa

Ayia Napa ligger i Famagusta-distriktet i landet Cypern. Det bor ungefär 3 000 invånare i Ayia Napa. I Cypern är det officiella språket grekiska och turkiska, och den officiella valutan i Cypern är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Cypern är .cy. Den 1 oktober firar Cypern sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Ayia Napa

För att ringa till Ayia Napa från ett annat land slår du först landskoden för Cypern som är +357, följt av riktnumret till Ayia Napa som är 23, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Ayia Napa.

Flaggan i Cypern och Ayia Napa

Här intill kan ni se vilken flagga landet Cypern har, och därmed även Ayia Napa. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇾

Inför resan till Ayia Napa

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Ayia Napa finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan euro (EUR) som används i Ayia Napa står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Eurokurs.nu finns euro valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och euro (EUR).

Länkar för att läsa mer om Ayia Napa

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Agia Napa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ayia Napa?

Ayia Napa på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Ayia Napa kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Ayia Napa. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Ayia Napa. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Ayia Napa.
   ››  Svensk Wikipediasida om Ayia Napa
   ››  Engelsk Wikipediasida om Ayia Napa

Karta över Ayia Napa i Cypern

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Cypern som Ayia Napa ligger.