Vad är klockan?/Chiang Mai

Vad är klockan i Chiang Mai (Thailand) just nu?


Det är eftermiddag i Chiang Mai, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Chiang Mai

Här ovanför kan du se vad klockan är i Chiang Mai i Thailand just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Chiang Mai.

Allmän fakta om Chiang Mai

Chiang Mai ligger i landet Thailand. Det bor ungefär 135 000 invånare i Chiang Mai, och till ytan är Chiang Mai ca. 2 km2 (kvadratkilometer) stort. I Thailand är det officiella språket thailändska, och den officiella valutan i Thailand är baht (THB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Thailand är .th. Den 28 juli firar Thailand sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Chiang Mai

För att ringa till Chiang Mai från ett annat land slår du först landskoden för Thailand som är +66, följt av riktnumret till Chiang Mai som är 53, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Chiang Mai.

Flaggan i Thailand och Chiang Mai

Här intill kan ni se vilken flagga landet Thailand har, och därmed även Chiang Mai. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇹🇭

Länkar för att läsa mer om Chiang Mai

Reseguide till Chiang Mai

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Chiang Mai. Har du en sajt om Chiang Mai och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Chiang Mai på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Chiang Mai kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Chiang Mai. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Chiang Mai. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Chiang Mai.
   ››  Svensk Wikipediasida om Chiang Mai
   ››  Engelsk Wikipediasida om Chiang Mai

Karta över Chiang Mai i Thailand

Här nedan kan hittar du en karta över Chiang Mai i Thailand som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Chiang Mai.