Vad är klockan i Brela


Det är morgon i Brela, fredagen den 20 september 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Brela

Den tidszon som Brela ligger i är CET (UTC+1), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Brela i Kroatien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Brela

Här kan du se vad klockan är i Brela i Kroatien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Brela.

Allmän fakta om Brela

Brela ligger i länet Split-Dalmatien i landet Kroatien. Det bor ungefär 2 000 invånare i Brela, och till ytan är Brela ca. 20 km2 (kvadratkilometer) stort. I Kroatien är det officiella språket kroatiska, och den officiella valutan i Kroatien är kuna (HRK). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Kroatien är .hr. Den 25 juni firar Kroatien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Brela

För att ringa till Brela från ett annat land slår du först landskoden för Kroatien som är +385, följt av riktnumret till Brela som är 21, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Brela.

Flaggan i Kroatien och Brela

Här intill kan ni se vilken flagga landet Kroatien har, och därmed även Brela. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇭🇷

Länkar för att läsa mer om Brela

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Brela?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Brela?

Brela på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Brela kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Brela. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Brela. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Brela.
   ››  Svensk Wikipediasida om Brela
   ››  Engelsk Wikipediasida om Brela

Karta över Brela i Kroatien

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i Kroatien som Brela ligger.