Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Bolivia


Det är morgon i Bolivia, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Bolivia

Den tidszon som Bolivia ligger i är Bolivia Time (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Bolivia är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Bolivia

Här kan du se vad klockan är i Bolivia just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Bolivia.

Allmän fakta om Bolivia

I landet Bolivia bor det ungefär 11 500 000 invånare på en yta av ca. 1 098 581 km2. Landskoden för att ringa till någon i Bolivia från ett annat land är +591. I Bolivia är det officiella språket spanska, och den officiella valutan i Bolivia är boliviana (BOB). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Bolivia är .bo. Den 6 augusti firar Bolivia sin årliga nationaldag.

Flaggan i Bolivia

Här intill kan ni se vilken flagga landet Bolivia har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇧🇴

Länkar för att läsa mer om Bolivia

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Bolivia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bolivia?

Bolivia på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Bolivia kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Bolivia. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Bolivia. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Bolivia.
   ››  Svensk Wikipediasida om Bolivia
   ››  Engelsk Wikipediasida om Bolivia

Bolivia på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Bolivia ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.