Vad är klockan i Boise


Det är kväll i Boise, torsdagen den 19 september 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Boise

Den tidszon som Boise ligger i är MST (UTC-7), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Boise i USA är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Boise

Här kan du se vad klockan är i Boise i USA just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Boise.

Allmän fakta om Boise

Boise ligger i delstaten Idaho i landet USA. Det bor ungefär 210 000 invånare i Boise, och till ytan är Boise ca. 206 km2 (kvadratkilometer) stort. Boise grundades 1863. I USA är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i USA är amerikansk dollar (USD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i USA är .us. Den 4 juli firar USA sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Boise

För att ringa till Boise från ett annat land slår du först landskoden för USA som är +1, följt av riktnumret till Boise som är 208, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Boise.

Flaggan i USA och Boise

Här intill kan ni se vilken flagga landet USA har, och därmed även Boise. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇺🇸

Inför resan till Boise

Om det är så att ni har en stundande resa inplanerad till Boise finns det många saker som vara bra att hålla koll på, en av de viktigaste är nog vad valutan amerikansk dollar (USD) som används i Boise står i just nu, i förhållande till den svenska kronan. På webbsajten Hurmycket.se finns amerikansk dollar valutakurs, där kan ni alltid hitta aktuell valutakursinfo samt en smidig omvandlare mellan svenska kronor (SEK) och amerikansk dollar (USD).

Länkar för att läsa mer om Boise

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Boise?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Boise?

Boise på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Boise kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Boise. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Boise. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Boise.
   ››  Svensk Wikipediasida om Boise
   ››  Engelsk Wikipediasida om Boise

Karta över Boise i USA

Här nedan kan hittar du en karta som visar var i USA som Boise ligger.