Vad är klockan i Bali, Indonesien


Det är förmiddag i Bali, onsdagen den 24 juli 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Bali, Indonesien

Den tidszon som Bali ligger i är WITA (UTC+8), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Bali i Indonesien är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Bali

Här kan du se vad klockan är i Bali i Indonesien just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Bali.

Allmän fakta om Bali

Bali ligger i landet Indonesien. Det bor ungefär 4 250 000 invånare i Bali, och till ytan är Bali ca. 5 780 km2 (kvadratkilometer) stort. Bali grundades troligtvis under 1300-talet. I Indonesien är det officiella språket indonesiska, och den officiella valutan i Indonesien är rupiah (IDR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Indonesien är .id. Den 17 augusti firar Indonesien sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Bali

För att ringa till Bali från ett annat land slår du först landskoden för Indonesien som är +62, följt av riktnumret till Bali som är 36, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Bali.

Flaggan i Indonesien och Bali

Här intill kan ni se vilken flagga landet Indonesien har, och därmed även Bali. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇮🇩

Länkar för att läsa mer om Bali

Bali på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Bali kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Bali. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Bali. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Bali.
   ››  Svensk Wikipediasida om Bali
   ››  Engelsk Wikipediasida om Bali

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Bali, Indonesia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bali, Indonesien?

Karta över Bali i Indonesien

Här nedan kan hittar du en karta över Bali i Indonesien som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Bali.